0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Uplašili smo se derbija! Ćuk: Velika škola (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.13 u 20:12
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović priznao je posle poraza od Crvene zvezde sa 12:9 u petom kolu prvenstva Srbije da se njegova ekipa uplašila „večitog derbija“.

Crno-beli su poraženi rezultatom 12:9, a Vujasinović smatra da to i nije toliko loš rezultat s obzirom na tok meča.

“Ne mogu da budem zadovoljan skroz, mi smo imali mnogo grešaka u odbrani. Malo je to bio… proizvod psihološke prirode, malo smo se uplašili ovog meča. Ali, mislim da smo opet pokazali, u neku ruku, da ova ekipa ima karakter i da ima na čemu da se radi, to je najbitnije. Nadam se da ćemo u budućnosti da izbacimo te neke padove u igri koje imamo, a to nam se u ovoj utakmici često dešavalo. Imali smo dva ‘prilaza’, u drugoj i trećoj četvrtini, međutim, nismo mogli da se odbranimo u tim ‘napadima posle’, što je jako bitno psihološki. Rezultat nije loš kako su se stvari odvijale u vodi“, izjavio je Vujasinović.

Vaterpolista Partizana Miloš Ćuk smatra da je ovaj meč velika škola za njegov tim i ističe da je katastrofalna igra u prvoj četvrtini koštala crno-bele poraza u ‘večitom derbiju’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter