0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Obradović: Uz navijače možemo do preokreta!

Objavljeno: 16.11.13 u 18:36
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor naše teniske reprezentacije Bogdan Obradović uprkos trenutnom vođstvu Čeha – 1:2, veruje da srpski tim u nedelju može do preokreta, ali samo uz podršku navijača. 

U današnjem dublu Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac poraženi su od Radeka Štepaneka i Tomaša Berdiha rezultatom 3:0. U nedelju prvi na teren izlaze Novak Đoković i Tomaš Berdih.

“Momci su dali sve od sebe, ali moramo da zadržimo duh, koji krasi ovu ekipu. Bili smo najbolji u trećem setu, ali nismo uspeli da ih iznenadimo, ali okrećemo se sutrašnjim mečevima, ima još mnogo da se igra“, izjavio je Bogdanović i dodao:

“Bili smo nekoliko puta u ovoj situaciji, imamo još dva singla i još mnogo da se igra. Novak ima šansu. Navijači moraju da dođu u što većem broju, da ako krene nizbrdo krenu još jače da navijaju, neka naoštre svoje dlanove i grla da navijaju što glasnije i povedu nas do pobede“, istakao je Bogdan Bogdanović za RTS nakon meča.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter