0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Izvinjavamo se navijačima

Objavljeno: 15.11.13 u 20:17
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana NIS Duško Vujošević izjavio je nakon ubedljivog poraza od CSKA u Moskvi da su povređeni igrači mnogo nedostajali njegovom timu.

„Doživeli smo u Moskvi težak poraz. Gledano sa jedne strane, nedostajala su nam tri povređena igrača Musli, Kinzi i Vesterman koji se povredio na samom početku utakmice i sigurno da na naš fond igrača i strukturu tima to nije nešto što možemo lako da prevaziđemo. Sa druge strane bio je protivnik koji je kvalitetan, koji nije u dobrom momentu i bio je izuzetno motivisan upravo zbog situacije što u Evroligi ima dva uzastopna poraza protiv Fenerbahčea i Barselone. Bio je izuzetno motivisan da dobije utakmicu i da napravi odličan utisak, što su jednim velikim angažovanjem i odličnom igrom svih četrdeset minuta napravili. Njihova pobeda izražena tolikom razlikom je zaslužena“, izjavio je vujošević posle utakmice.

Trofejni stručnjak se zbog teškog poraza izvinio navijačima.

„Mi smo ostavili jednu bledu sliku bez obzira na nedostatak trojice veoma bitnih igrača, ali jednostavno i to ulazi u deo školovanja mladih igrača. Nažalost nikome nije prijatno, ko voli Partizan i ko je ovog momenta u Partizanu, što se večeras desilo to što se desilo. Izvinjavamo se navijačima i nadam se da će u susretima koji predstoje tim biti kompletniji i da će imati reakciju na ovaj večerašnji rezultat“, istakao je šef stručnopg štaba Partizana NIS Duško Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter