0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Rastemo kroz jake mečeve

Objavljeno: 15.11.13 u 23:03
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić zahvalio se navijačima zbog fantastične podrške kojom su pomogli ekipi da trijumfuje protiv Lijetuvos Ritasa u Evroligi.

„Hvala navijačima, bili su fantastični, pomogli su nam da dođemo do dugo čekane pobede u Beogradu“, rekao je Radonjić.

Trener crveno-belih je potom analizirao utakmicu.

„U prvom poluvremenu smo odmah na startu Ritasu dozvolili da radi kako oni žele, svih 20 minuta je koncentracija bila loša, a posle smo se digli i dobrom odbranom i pametnim napadom došli smo do prednosti. Evidentno je da je ekipa posle dve pobede otišla korak napred, jer smo prazan hod smanjili, pa greške nisu evidentirane kao do sada, raduje individualni pomak igrača, kroz jake mečeve se dižemo. Ranije sam najavljivao da je potrebno vremena za ovaj tim, igrači su pokazali da stvari koje smo radili u proteklom vremenu nisu bile slučajne. Mitrović koji je čuvao Batista, sada je odradio odličan posao, a to je poverenje. Okrećemo se već sledećem meču, moramo da budemo spremni da igramo maksimalno“, rekao je mladi stručnjak.

Očigledno da ovakva atmosfera daje krila igračima Zvezde, a posebno Jaki Blažiču koji je na ovom meču pokazao izuzetnu borbenost.

„Jaka je imao ulogu da podigne nivo agresivnosti, mladost i energiju koju ima će artikulisati u pravom pravcu, koji i treba da dostigne“, kaže Radonjić.

Zvezda nema vremena za odmor, pošto je u ponedeljak očekuje okršaj sa „večitim rivalom“ u ABA ligi.

„Imamo plan koji sprovodimo svakodnevno i nastavićemo tako, s obzirom da igramo na svakih nekoliko dana, trudimo se da sprovedemo strategiju i idemo polako napred, što je važnije i od dva boda“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter