0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović: Nisam se dogovorio sa Sampdorijom

Objavljeno: 15.11.13 u 08:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprkos vestima koje stižu iz Italije da je Siniša Mihajlović već dogovorio sve detalje sa upravom Sampdorije o preuzimanju kluba iz Đenove i pesimizma predsednika FSS Tomisliva Karadžića u vezi sa njegovim ostankom na klupi „orlova“, selektor reprezentacije Srbije tvrdi da ništa od toga nije istina i da je maksimalno posvećen meču protiv Rusije.

„Nije tačno to što pišu Italijani. Ništa se nisam dogovorio sa Sampdorijom. Ja sam i dalje selektor Srbije i dokle god je tako, ne želim da se bavim pričama o nekom drugom klubu. Maksimalno sam posvećen utakmici u petak jer igramo protiv jedne izuzetno jake reprezentacije. Srbija će uvek biti prioritet u odnosu na Sampdoriju ili bilo koji drugi klub. Kada se završe ove dve utakmice, obaviću razgovor sa čelnicima FSS i videćemo šta će biti“ – kazao je Mihajlović za zvanični sajt FSS pošto je pre toga odbio da na isto pitanje na konferenciji za medije odgovori prisutnim novinarima.

Međutim, prema poslednjim vestima sa Apenina selektor je obavio razgovor sa čelnicima FSS tačnije sa Tomislavom Karadžićem na zadatu temu i prema istom izvoru stvar je već zaključena odnosno Mihajlović od naredne srede definitivno više neće obavljati tu funkciju već će sesti na klupu kluba za koji je tokom igračke karijere odigrao četiri sezone.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter