in , ,

Karadžić: Siniša ima ponudu Sampdorije, teško ćemo ga zadržati

Tomislav-Karadzic

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić priznao je da nije optimista po pitanju ostanka Siniše Mihajlovića na selektorskoj funkciji, jer on ima na stolu ponudu Sampdorije. 

“Razgovori sa selektorom su već duže vreme u toku, ovde u Dubaiju su intezivirani i uskoro ih privodimo kraju. Zato još uvek ne mogu da kažem da li on odlazi u Italiju ili ostaje selektor Srbije. U poslednja dva dana, ljudi iz Sampdorije su presingovali Sinišu, činjenica je da on ima tu ponudu na stolu, ali konačna odluka nije donesena. Predsednik Edoardo Garone nije razgovarao sa nama iz Saveza, ali moram da kažem da posle svega nisam veliki optimista“, priznao je Karadžić i dodao;

“Voleo bih da Mihajlović ostane selektor naše reprezentacije jer verujemo u ono što radi. Međutim, pojavili su se detalji od koji su neki rešivi, a neki nisu. Definitivno finansije nisu problem, jer selektor nije izašao iz okvira zahteva koje je ranije imao. Takođe, ne bih rekao ni da je ključni razlog to što je Siniša svoju sudbinu u reprezentaciji vezao za moj ostanak na funkciji predsednika. Posvećeni smo utakmici sa Rusijom, posle čega nas čeka duel protiv novinarske selekcije u Užicu i mislim da ćemo tada imati jasniju sliku i da ćemo moći da se pojavimo pred vama sa konkretnim rešenjem“, rekao je Karadžić za sajt FSS.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

“Pet godina zabrane za huligane“

Čović: Navijači, navijajte fer i korektno (VIDEO)