0
Ostali sportovi

Lučić doneo pobedu Bruinsima, 10 golova u derbiju večeri (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.13 u 09:38

lucic-gol-boston-kolumbus

Na dva od sedam mečeva odigranih prethodne večeri u NHL ligi postignuto je po 10 golova i obe su završene rezultatom 7:3 s tim da je jedna pripala domaćem timu, a druga gostujućem.

Sent Luis Bluz je u derbiju večeri do vrha napunio mrežu Kolorado Avelanša savladavši jednog od rivala na početku šampionata sa čak četiri gola razlike, pre svega zbog bolje igre u drugoj trećini (4:0). Dva gola za domaći tim postigao je Aleksandar Stin, a po jednom su se u listu strelaca upisali Derek Roj, Dejvid Bejks, Vladimir Tarasenko, Kris Stjuart i Džej Bomisterm, dok su na drugoj strani precizni bili Nejtan Mekinon, Met Duken i Rajan O’Rajli.

Istim rezultatom trijumfovali su Dalas Starsi, ali na gostovanju Kalgari Flejmsima. Čak prvih pet golova na meču postigli su gosti, a čak četiri gola delo su Tajlera Segina koji je bio junak pobede tima iz Teksasa.

Za ovdašnje ljubitelje hokeja svakako je zanimljiv podatak da je Milan Lučić doneo trijumf Boston Bruinsima u duelu sa Kolumbus Blu Džekitsima i to pogotkom na isteku produžetka.

Rezultati:
Boston – Kolumbus 3:2 posle produžetka
Njujork Ajlanders – Los Anđeles 2:3
Tampa Bej – Anahajm 5:1
Čikago – Feniks 5:4 posle penala
Sent Luis – Kolorado 7:3
Kalgari – Dalas 3:7
Vankuver – San Hoze 1:2 posle produžetka

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter