0
Košarka

Igudala brži od sirene (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.13 u 08:49

Andre Igudala

Pogotkom Andrea Igudale u poslednjoj sekundi Golden Stejt Voriorsi su pred svojim navijačima uspeli da savladaju Oklahioma Siti Tanderse, jednog od glavnih favorita ako ne za osvajanje titule onda makar za najbolju ekipu Zapadne konferencije.

Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić su celu utakmicu odgledali sa klupe za rezerve, dok su ekipu iz Ouklenda do pobede vodili Klej Tompson sa 27 poena, Stefan Kari sa 22 i Dejvid Li sa 20. Na drugoj strani najbolji je bio povratnik u tim Rasel Vestbruk sa 31 poenom, Serž Ibaka je dodao 27 uz 13 skokova, dok je Kevin Durent ubacio „samo“ 20.

I u drugom meču večeri je bio vrlo zanimljivo, ali u tom duelu pobeda je pripala gostima pošto su Hjuston Rokitsi bili bolji od Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu. Blistao je Džejms Harden koji je poslednja dva od ukupno 36 poena postigao sa linije slobodnih bacanja na dve sekunde pre kraja meča, a imao je podršku od strane Čendlera Parsonsa koji je ubacio 22 i Džeremija Lina koji je dodao još 21 poen.

Odlična partija Karmela Entonija koji je postigao 45 poena i zabeležio 10 skokova pašće brzo u zaborav jer tim nije pobedio, a uz njega samo je još Andrea Barnjani imao zapaženu ulogu sa 25 poena (3/3 za tri poena).

Rezultati:
Njujork – Hjuston 106:109
Golden Stejt – Oklahoma 116:115

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter