0
Fudbal

Junajted konkurencija Čelsiju i Realu za Falkaoa

Objavljeno: 13.11.13 u 17:24

falkao-monako-lopta

Prema saznanjima engleskog tabloida Dejl Star Mančester Junajted će u zimskom prelaznom roku pokušati u svoje redove da dovede Radamela Falkaoa za kojeg su takođe zainteresovani Čelsi i madridski Real, ali se postavlja pitanje da li je Monako uopšte raspoložen da proda Kolumbijca.

Dejvid Mojes će u zimskom prelaznom roku dobiti budžet od neverovatnih 100 miliona funti za pojačanja kako bi „crveni đavoli“ već ove sezone mogli ponovo da budu konkurentni u borbi za titulu. Ukoliko se Škotlanđanin zaista odluči da angažuje centarfora Monaka moraće da potroši veći deo novca samo na njega pošto je predsednik „kneževa“ Ribolovljev za Kolumbijca iskeširao 53 miliona funti i verovatno bi želeo da makar malo profitira.

Pored toga opterećenje za budžet kluba koji uspe da dovede u svoje redove Falkaoa biće i njegova plata od nepunih 300.000 funti nedeljno.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter