1
TimeOut

Promašaj veka: Bar će biti dobro zezanje i sada sam poznat (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.13 u 19:12

prtrrr

Autor verovatno najvećeg promašaja u istoriji fudbala Adin Siočić prihvata stalne šale na svoj račun i otkriva da mu je drago što je sada barem postao poznat. 

Fudbaler iz Živinica uspeo je da tokom vikenda promaši prazan gol sa svega nekoliko metara i postao apsolutni hit na internetu pošto je za jedan dan njegov promašaj videlo blizu pola miliona ljudi.

„Bilo je i psovki. Krenuo sam da izađem, ali saigrači mi nisu dozvolili da napustim teren. Govorili su mi: ‘Ostani, ostani, svakome se može desiti’. Nekako sam sakupio snage da ostanem, iako mi se nije igralo“, rekao je Siočić.

Njegov promašaj je za svega jedan dan dostigao više od 425.000 pregleda na YouTube.

“Publika na tribinama je već slavila gol. Čuo sam huk. A, onda sam hteo da zakucam loptu u mrežu kako bi naše navijače još više razveselio. Ali, tu je nastao problem. Jako sam zamahnuo nogom i nisam mogao loptu da zaustavim. U tom trenutku lopta je odskočila na neravnom i blatnjavom terenu, nezgodno sam je udario i ona je pogodila prečku. Kako god, taj dan i promašaj pamtiću ceo život. Na koncu, sada sam poznat“, rekao je za agenciju ‘Anadolija’ fudbaler iz BiH.

Iako je sada uglavnom predmet šala, Siočića to ne muči, zna kako je u Bosni.

“Otkako su brojni portali objavili moj promašaj kada prolazim gradom i kroz školu mnogi gledaju u mene i smeju se. Pokažu prstom ka meni i smeškaju se. Ali, šta ću? U Bosni je uvek bila dobra zezancija. Sada je na moj račun, pa neka je malo“, rekao je fudbaler iz Živinica koji će nastaviti da igra fudbal.

“Nadam se da nikada više neću onako promašiti. Život ide dalje. Imam ambicije da napredujem u fudbalu. Paralelno planiram i da studiram, jer mi je životna želja da postanem sportski novinar“, zaključio je Siočić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter