0
ATP

Nadal poželeo Noletu sreću u finalu Dejvis Kupa

Objavljeno: 12.11.13 u 00:30

Djokovic

Fascinantan završetak sezone za Novaka Đokovića. Samo nedelju dana posle osvojenog pehara u Parizu, Nole je odbranio titulu na završnom Masters turniru u Londonu.

Đoković je u finalu savladao Rafaela Nadala sa 6:3, 6:4, a nakon meča je čestitao Špancu što će godinu završiti na prvom mestu.

„Ovo što si uradio u minuloj sezoni je neverovatno. Čestitam ti što završavaš sezonu na prvom mestu. Što se mene tiče, bio je ovo sjajan način za završetak godine na ATP turu“, rekao je Đoković u obraćanju posle finala.

„Zahvalio bih se celom mom timu, jer na njih uvek mogu da oslonim, to su ujedno i moji veliki prijatelji. Kažu da je ovo individualni sport, ali uspeh dolazi sa strane i ono što moj tim radi za mene je izuzetno važno. Osećam se veoma ugodno ovde u Londonu i siguran sam da se vidimo i sledeće godine“, dodao je Đoković.

Najbolji teniser sveta u svom obraćanju izjavio je da je odigrao možda i najbolju sezonu u karijeri, a Noletu je poželeo sreću u finalu Dejvis kupa protiv Češke.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter