0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Milosavljević je kapitenski povukao ekipu

Objavljeno: 11.11.13 u 23:39
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana NIS Duško Vujoešvić bio je veoma zadovoljan posle pobede na gostovanju protiv Širokog od 60:81.

„Važna dva boda i važna pobeda u gostima. Široki je ekipa koja nas je i prethodnih godina svojom borbenošću, pre svega na domaćem terenu, znala da iznenadi i to je bila jedna od opomena. Druga stvar, oni iako su podmaldili ekipu i ove godine su napravili neke iznenađujuće rezultate kod kuće, kao što je pobeda protiv Crvene zvezde, pa i Olimpije“, izjavio je trener crno-belih.

Vujošević je naglasio da je Dragan Milosavljević „kapitenski“ povukao ekipu posle poraza od Fenerbahčea u Evroligi.

„Ono čega sam se ja plašio to je da se od poraza u meču sa Fenerbahčeom ne produži eho i u atmosferi večeras. Međutim, pre svega kapiten Dragan Milosavljević je kapitenski povukao ekipu i podigao na pravi stepen angažovanja, i tada se kvalitet koji je na našoj strani preneo sa papira na teren u Širokom Brijegu“, pohvalio je svog kapitenu Vujošević.

Povreda Kinzija zabrinula je trofejnog stručnjaka.

„Jedino što večeras brine je povreda Kinzija, ali nadam se će se on brzo oporaviti i da neće propustiti ništa od utakmica koje nas čekaju u vrlo teškom rasporedu“, konstatovao je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter