0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Matić i Šćepović: Maksimalno protiv Rusa (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.13 u 14:00
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pred put u Dubaiju gde će u petak, 15. novembra sa početkom od 17.30 časova po našem vremenu odmeriti snage sa Rusijom, utiske o tom meču, ali i o proteklim kvalifikacijama na konferenciji za medije izneli su srpski reprezentativci Nemanja Matić i Stefan Šćepović.

„Žalimo jer nećemo otići na Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali trebalo bi da idemo dalje i nastavimo da pobeđujemo kao u poslednjim utakmicama. Mislim da bi trebalo da gledamo napred, pokušamo da izborimo plasman na prvenstvu Evrope u Francuskoj i da tamo napravimo rezultat“ – rekao je Matić.

Nakon duela sa Rusijom „orlove“ četiri dana kasnije očekuje i meč protiv selekcije novinara odnosno potencijalnih rivala za mesto u najboljoj državnoj selekciji.

„Okupili smo se da još jednom predstavimo Srbiju na najbolji mogući način. Pristupićemo maksimalno svojim obavezama. Nisam imao priliku da gledam Ruse, ali svakako da se radi o kvalitetnom timu. Svi igraju u jakim klubovima i ruskoj ligi. Voleo bih da Adem Ljajić zaigra za selekciju novinara. Sve su to dobri igrači i moći će da se nametnu selektoru Mihajloviću“, rekao je Matić.

Napadač Sportinga iz Hihona i reprezentacije Srbije Stefan Šćepović rekao je da nacionalni tim mora maksimalno ozbiljno da shvati prijateljski meč protiv selekcije Rusije.

„Moramo da uđemo maskimalno ozbiljno u meč sa Rusijom, bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici. Oni su ozbiljna provera i učesnici Svetskog prvenstva. Imamo veliki motiv posle dve zabeležene pobede i neće biti problema ako budemo na nivou iz prethodnih mečeva“ – kazao je nekadašnji centarfor Partizana.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter