0
Evropske lige

Van Persi srušio Arsenal, povreda Vidića, goleada na Libertiju (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.13 u 19:12

Robin van Persie

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na svom Old Trafordu ekipu Arsenala rezultatom 1:0 (1:0) u velikom derbiju 11. kola Premijer lige. Svonsi je kao domaćin remizirao sa Stoukom rezultatom 3:3.

Strelac pobedonosnog gola za Arsenal bio je Robin van Persi u 27. minutu kada je nakon kornera glavom pogodio suprotan ugao. Ovu utakmicu obeležila je i povreda Nemanje Vidića, koji je zbog udarca u glavu morao da izađe na poluvremenu, a njega je zamenio Tim Kleverli.

Mančester junajted: De Hea, Smoling, Evans, Vidić (od 46. Kleverli), Evra, Džons, Kerik, Valensija, Runi, Kagava (od 78. Gigs), Van Persi (od 85. Felaini).
Arsenal: Ščesni, Sanja, Koščelni, Vermalen, Gibs, Flamini (od 61, Vilšer), Arteta (od 83. Gnabri), Remzi, Kazorla (od 78. Bendtner), Ozil, Žiru.

U drugom meču od 17.00 Svonsi je na svom Libertiju remizirao sa Stoukom rezultatom 3:3. Gosti su na poluvremenu imali dva gola prednosti zahvaljujući pogocima Valtersa u osmom i Ajrlanda u 25. minutu. U nastavku su domaći preokrenuli preko Bonija u 56. i 86. i Dajera u 74. minutu, ali je u 95. minutu Čarli Adam sa bele tačke postavio konačnih 3:3.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter