0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Veoma sam zadovoljan (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.13 u 19:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon trijumfa u prvom pravom derbiju dosadašnjeg dela sezone ABA lige protiv zagrebačke Cedevite trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je bio veoma zadovoljan, ali je i pored toga imao određene zamerke pre svega na otvaranje utakmice.

„Čestitam igračima i zahvaljujem se navijačima koji su nam pomogli da savladamo ekipu koju veoma respektujem i koja je dobro otvorila sezonu. Otvaranje meča nije bilo na niivou domaćeg terena, ali opravdanje možemo da pronađemo u tome da poslednjih pet šest dana nismo redovno trenirali i da smo više bili na putu nego kod kuće. U prvom poluvremenu smo imali dosta problema sa ofanzivnim skokom, ali smo u nastavku i to podigli na zadovoljavajući nivo i do kraja smo kontrolisali dešavanja na terenu. Odbrana je i ovog puta bila onakva kakva bi trebalo da bude i u nastavku sezone. Veoma sam zadovoljan što smo savladali kvalitetnog protivnika. Okrećemo se sledećem protivniku i narednim mečevima“ – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Jaka Blažič je doživeo ovacije na otvorenoj sceni pre svega zbog svoje ogromne požrtvovanosti.

„Bila je ovo veoma bitna utakmica i pobeda za nas u duelu sa jednim od najvećih rivala. Sada imamo vremena da se dobro spremimo za meč protiv Ritasa koji nas očekuje u petak. Već sada zaboravljamo ovu utakmicu i gledamo samo napred. Dobar je osećaj kada publika skandira vaše ime, ali mi je trener rekao da moram da ostanem na zemlji. Nadam se da će ovako nastaviti i da će se i u budućnosti dešavati slične stvari“ – kazao je ljubimac navijača Zvezde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter