0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Razmišljamo samo o pobedi (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.13 u 13:58

Radonjic

Osokoljeni pobedom protiv Laboral Kuće u Vitoriji, košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju zagrebačku Cedevitu.

Utakmica koja je zakazana za nedelju u 17 sati u dvorani Pionir derbi je sedmog kola ABA lige, pa nema sumnje da u beogradskom hramu košarku predstoji još jedna vrhunska predstava.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić za narednog rivala imao je samo reči hvale.

„Cedevita u ovoj sezoni ima izvanredan koncept. U ekipi je veliki broj mladih igrača, a angažovali su izuzetnog trenera, Jasmina Repešu. Klub je sjajno organizovan i sasvim je sigurno da su u najužem krugu za plasman na fajnal – for ABA lige. Odlično su započeli sezonu, a angaživanjem Alena Reja popunili su problematičnu poziciju beka. Bez svake sumnje, predstoji nam težak meč, jer se sastaju dva tima koja će se boriti za sam vrh i plasman u Evroligu.“

Zvezdin strateg je naglasio da je ekipa poprilično fizički i emotivno istrošena posle duela sa Laboral Kućom, ali da je zdravstveno stanje u ekipi dobro.

„Nadam se da će podrška navijača biti velika, jer nam je ta dodatna energija sa tribina neophodna kako bismo došli do pobede. Jer, Cedevita dolazi u Beograd sa velikim samopouzdanjem. Pored dobrih rezultata u ABA ligi, napravili su i sjajan rezultat u poslednjem kolu Evrokupa, kada su posle zaostatka od dvadesetak poena razlike uspeli da naprave preokret i savladaju Dinamo Sasari. Međutim, naša želja je da čvrstom igrom i jakom odbranomm da dođemo do željenog rezultata, a to je pobeda i trenutno samo tako razmišljamo“, zaključio je Radonjić.

Ulaznice za meč sa Cedevitom od subote se prodaju na svim prodajnim mestima Eventima, a na dan utakmice prodavaće sa na blagajni Pionira od 12 sati pa sve do početka meča. Cele karata su 300 (tribine), 600 (parter), 1000 (plava i bela loža) i 1500 dinara (loža).

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter