0
Fudbal

Junajted i Liverpul najbliži Matiću

Objavljeno: 09.11.13 u 17:08

matic-benfika-psg

Prema navodima portugalskog lista rekord srpski reprezentativac Nemanja Matić najbliži je prelasku u Mančester Junajted ili Liverpul u zimskom prelaznom roku.

Iako je visoki vezista dugo bio povezivan sa Čelsijem čiji menadžer Žoze Murinjo bi voleo da ga vidi u svom timu, prema poslednjim informacijama od povratka u London neće biti ništa već bi mogla da usledi selidba u Mančester i li Liverpul.

Međutim, ukokliko jedan od ova dva kluba ne povisi ponudu od 25 miliona funti, koliko su trenutno spremni da daju, teško da će do transfera uopšte doći pošto je Benfika tokom leta za svog najboljeg igrača tražila čak 50 miliona evra s tim da je Čelsi zbog dobrih odnosa dobio popust od 10 odsto odnosno samo je klub sa Stamforda mogao da ga dobije za 45 miliona.

Nedavno je i Napoli izašao sa predlogom od 30 miliona evra za obeštećenje za Nemanju Matića, a permanentna „pretnja“ su i Pari Sen Žermen i Real koji takođe pokazuju interesovanje za Srbina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter