0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bjeković: Kosane, a zašto si molio da budeš trener Partizana

Objavljeno: 09.11.13 u 08:40
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović pre nekoliko dana uzburkao je strasti među pristalicama Partizana izjavom da „njihov dan počinje sa Crvenom zvezdom“.

Kosanović je tada rekao i da su stranci kada vide fotografiju dva stadiona misle da je stadion u Humskoj „pomoćni teren Marakane i da je Partizan mali klub“.

Pogođen izjavom srpskog trenera odlučio je da se oglasi Nenad Bjeković, bivši sportski direktor crno-belih koji se pita:

„Milorade, kada smo mi, kako kažeš, mali klub, zašto si onda molio i hteo da budeš trener Partizana?“

Bjeković je u izjavi za Alo potom objasnio.

„Isti taj Kosanović, koji se sada ulizuje crveno-beloj javnosti, verovatno jer želi da kupi navijače i možda opet postane trener Zvezde jednog dana, zvao je i ponudio se da trenira Partizan kada sam ja bio na funkciji u klubu. Naravno da takav kadar ne bi mogao ni da prođe pored Humske, a kamoli da radi kod mene, barem dok sam ja odlučivao, iako su postojali ljudi koji su ga svim silama gurali da bude trener.
Nisam dozvolio takvom mešetaru da dođe u Partizan i sada, kada vidim kakve izjave daje o našem klubu, drago mi je zbog toga. To je dokaz da nisam pogrešio u njegovom slučaju“, izjavio je Bjeković.

Nekadašnji sportski direktor Partizana ne razume Kosanovićev postupak.

„Kada takve izjave dolaze od Kosanovića, ništa me ne čudi, a možda je malo popio dok je pričao za novine“, konstatovao je Nenad Bjeković.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter