3
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

Kosanović: Partizanu dan počinje Zvezdom

Objavljeno: 07.11.13 u 15:22

milorad-kosanovic-olimpija

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović trenutno radi kao šef stručnog štaba Olimpije pa je samim tim posle „večitog derbija“ bio zanimljiv slovenačkim novinarima pre svega jer na klupi crveno-belih trenutno sedi njihov zemljak Slaviša Stojanović.

Popularni Kosan je poznat po tome da uvek kaže ono što misli i da mu odgovori na pitanja nisu diplomatski već da često ume uzburka duhove. S obzirom na to njegova izjava za slovenački Dnevnik u vezi sa rivalstvom Crvene zvezde i Partizana svakako neće ostati bez odjeka u Srbiji.

„Oni (Partizan) se nas plaše, plaše se Cigana. Mi o njima uopšte ne govorimo, a njihov dan počinje sa nama. Evo primera – postoje fotografije iz vazduha, stadiona Crvene zvezde i malog Partizana. Kada stranci vide te fotografije dive se našem stadionu, a kada vide ovaj drugi mi im kažemo da tamo treniramo. To je Partizan, to je Zlatko Zahović, mali grobar“ – rekao je Kosanović pomalo i u šali upoređujući rivalstvo beogradskih klubova sa rivalstvom Olimpije i Maribora.

Kosanović je između ostalog dodao i da je teško uporediti Crvenu zvezdu i Olimpiju.

„Zvezda je i dalje veliki klub iako od 2007. godine nije osvojila prvenstvo. to što se danas dešava u tom klubu nije Zvezda. Ko nije bio deo kluba nikada to neće moći da razume. To je narodni nacionalni klub, dok je Olimpija nešto kao Partizan, klub lokalnih okvira“ – jasan je bio nekadašnji Zvezdin trener.

hotsport.rs/dnevnik.si

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter