0
Domaći fudbal

foto:fkcrvenazvezda

Bajko i Marko u ‘klubu 100’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.11.13 u 14:41
foto:fkcrvenazvezda
foto:fkcrvenazvezda

Malo je igrača koji u moderno vreme uspeju da odigraju 100 utakmica u Crvenoj zvezdi. Od aktuelnih prvotimaca, najviše nastupa u crveno-belom dresu ima Nenad Milijaš, koji je za Crvenu zvezdu nastupio 172 puta.

Njemu se 31. avgusta, nakon utakmice u Kragujevcu, pridružio i Marko Vešović, koji je upravo pritiv Radničkog zabeležio jubilarni 100. nastup, a u ‘klubu 100’ se od 2. novembra nalazi i Boban Bajković, koji je u večitom derbiju po 100. put stao između stativa u dresu Crvene zvezde.

Tim povodom, u Lav Medija centru stadiona Crvene zvezde održana je i mala ceremonija. Kapiten Nenad Milijaš je uručio dresove sa brojem „100“ Marku Vešoviću i Bobanu Bajkoviću, koji će im biti lepa uspomena na godine koje su dali Crvenoj zvezdi.

Boban Bajković je, takođe, od strane navijača crveno -belih proglašen za igrača meseca septembra. Tim povodom, direktor marketinga firme „N Sport“ koja je generalni distrubuter Pume za Srbiju, Nina Božić, uručila je našem čuvaru mreže vaučer u vrednosti od 20.000 dinara, za kupovinu u radnjama N sporta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter