foto:fkcrvenazvezda
in , ,

Bajko i Marko u ‘klubu 100’ (VIDEO)

foto:fkcrvenazvezda
foto:fkcrvenazvezda

Malo je igrača koji u moderno vreme uspeju da odigraju 100 utakmica u Crvenoj zvezdi. Od aktuelnih prvotimaca, najviše nastupa u crveno-belom dresu ima Nenad Milijaš, koji je za Crvenu zvezdu nastupio 172 puta.

Njemu se 31. avgusta, nakon utakmice u Kragujevcu, pridružio i Marko Vešović, koji je upravo pritiv Radničkog zabeležio jubilarni 100. nastup, a u ‘klubu 100’ se od 2. novembra nalazi i Boban Bajković, koji je u večitom derbiju po 100. put stao između stativa u dresu Crvene zvezde.

Tim povodom, u Lav Medija centru stadiona Crvene zvezde održana je i mala ceremonija. Kapiten Nenad Milijaš je uručio dresove sa brojem „100“ Marku Vešoviću i Bobanu Bajkoviću, koji će im biti lepa uspomena na godine koje su dali Crvenoj zvezdi.

Boban Bajković je, takođe, od strane navijača crveno -belih proglašen za igrača meseca septembra. Tim povodom, direktor marketinga firme „N Sport“ koja je generalni distrubuter Pume za Srbiju, Nina Božić, uručila je našem čuvaru mreže vaučer u vrednosti od 20.000 dinara, za kupovinu u radnjama N sporta.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Rašović: Zanima nas samo pobeda protiv Donjeg Srema (VIDEO)

Nejmar moli navijače da ga ostave na miru