0
Evropske lige

Sampdorija spremila otkaz Rosiju

Objavljeno: 07.11.13 u 14:38

delio-rosi-sampdorija

Delio Rosi, koji je ovdašnjoj široj javnosti postao poznat nakon prošlogodišnjeg fizičkog napada na Adema Ljajića, mogao bi uskoro da ostane bez posla pošto mu je rukovodstvo Sampdorije dalo ultimatum.

Naime, ukoliko klub iz Đenove ovog vikenda ne uspe da savlada Fiorentinu, Rosijev bivši klub, iskusni stručnjak može da pakuje kofere i krene u potragu za novim angažmanom, saznaje Skaj Italija.

Uprava je čak spremila i spisak potencijalnih Rosijevih nasledinak na kojem se nalazeEugenio Korini, bivši trener Kjeva, zatim nekadašnji selektor mlade reprezentacije Italije Devis Mandža, kao i iskusni Zdenjek Zeman koji je svojevremeno vodio i Crvenu zvezdu.

Nema sumnje da bi u slučaju novog poraza, ili remija,  Sampdoriji potrebna šok terapija pošto je u 11 odigranih kola osvojila samo devet bodova odnosno ima samo dva trijumfa uz tri nerešena rezultata.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter