0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Muta Nikolić: Do pobede svojim adutima

Objavljeno: 07.11.13 u 08:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u sredu su zabeležili istorijski trijumf za klub pošto su prvi put na gostovanju u jednoj evropskoj utakmici upisali pobedu i to nad litvanskim Neptunasom u meču Evrokupa.

„Neptunas igra brzo i vrlo su opasni u šutu za tri poena. Toga smo bili svesni, pa smo pokušavali da ih sprečimo da iskoriste tu svoju prednost. Nije nam sve vreme uspevalo. Do pobede smo, ipak, došli svojim adutima, nadjačali smo rivala u skokovima (imali smo 36 uhvaćenih lopti u odnosu na 27), a i „išla nam je lopta“. Mnogo bolje smo razigravali, imali smo devet asistencija više (31:22). U prelomnim trenucima smo pogodili, igrači su bili prisebni i to nam je omogućilo da pobedimo. Za nas je ovo veoma važna pobeda, prezadovoljan sam“ – rekao je posle meča trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić.

Pored pobede Nikolić, koji je često prethodnih dana prozivao državau Srbiju u vezi novčane pomoći kluba iz Kragujevca, ima razloga i za dodatno zadovoljstvo pošto je Radnički u sredu produžio ugovor sa Fijatom.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter