0
Košarka

Fijat ostaje uz Radnički

Objavljeno: 06.11.13 u 14:54

933165664ea12ec0d2790946080000_640x35985

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca i kompanija „Fijat automobili Srbija“ (FAS) produžili su danas ugovor o generalnom sponzorstvu do kraja sezone 2013/2014.

Ugovor o nastavku saradnje, započete pre godinu dana, potpisali su direktor kompanije Antonio Ćezare Ferara i sportski direktor kragujevačkih košarkaša Aleksandar Mitrović.

„Košarkaši Radničkog postali su pravi brend Kragujevca. Naše partnerstvo je unapređeno prošle godine, a njihovo zalaganje, borbenost i želja na terenu za pobedom bili su dovoljni da kompanija nastavi da ih podržava i time još jednom istakne značaj ulaganja u sport u lokalnoj zajednici“, rekao je Ferara i podsetio da je košarkaški klub prvi sa kojim je FAS potpisao ugovor o saradnji.

Sportski direktor Mitrović rekao je da je veoma srećan što je nastavljena saradnja između kompanije i košarkaškog kluba.

„Potpisivanje ugovora za nas znači mnogo, kako u finansijkom smislu, tako u jednoj većoj odgovornosti svih u klubu da to poverenje opravdamo na najbolji mogući način“, istakao je Mitrović.

Menadžer kluba Ivan Grujin naglasio je da je taj klub, potpisanim ugovorom, dobio ogromno poverenje, ali i i obavezu da se odgovori svim zahtevima i ciljevima.

„Činjenica je da su Radnički i FAS sinonim za Kragujevac, Šumadiju, ali i Srbiju. Ovim ugovorom se ne rešavaju svi problemi kluba, već se obezbeđuja osnovna egzistencija kako ne bismo prestali da radimo“, poručio je Grujin.

Košarkaši Radničkoj u regionalnoj Jadranskoj ligi posle šest odigranih kola imaju skor 3-3, a sledeći meč igraju narednog vikenda protiv Budućnosti iz Podgorice na domaćem terenu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter