0
Evrokupovi

Vidić zadovoljan devanzivom Junajteda

Objavljeno: 06.11.13 u 13:30

1071130-17097026-640-360

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je da je zadovoljan kako je funkcionisala odbrana tima na meču četvrtog kola Lige šampiona protiv Real Sosijedada (0:0).

– Možemo da budemo zadovoljni kada je odbrana u pitanju. Od početka sezone propuštamo prilike i olako dozvoljavamo timovima da daju golove. Protiv Sosijedada smo napravili iskorak. Nismo srećni zbog remija, jer smo došli u San Sebastijan da pobedimo, ali protivnik je odigrao dobro i znatno nam otežao posao – rekao je Vidić za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

Za razliku od Premijer lige, Junajtedu mnogo bolje ide u Ligi šampiona. Ekipa Dejvida Mojesa nalazi se na prvom mestu A grupe sa osam osvojenih bodova, jednim više u odnosu na Bejer iz Leverkuzena.

– Volim kada napadači stvaraju šanse. Nismo postigli gol i osvojili tri boda, ali nadam se da ćemo sledeći put biti bolji u tom segmentu igre. Uvek igramo teške mečeve protiv nemačkih timova, posebno u poslednjih nekoliko godina, očekujem da tako bude i u narednom kolu kada gostujemo Bajeru iz Leverkuzena – dodao je Vidić.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter