0
ATP

Troicki: Ne znam šta da radim, nadam se da ću uspeti da se vratim

Objavljeno: 05.11.13 u 16:13

Viktor+Troicki+Kremlin+Cup+Day+Four+yzzIphPa7DHl

Srpski teniser Viktor Troicki saopštio je da je odluka Suda za sportsku arbitražu da mu smanji suspenziju sa 18 na 12 meseci uništila njegov san da postane vrhunski igrač.

„Nadao sam se da je najteži period u karijeri i životu iza mene i zaista sam verovao sudijama koje sam sreo u Lozani. Imao sam osećaj da oni zaista traže istinu i da su do nje i došli tokom saslušanja. Ova odluka stavlja tačku na moj san da budem vrhunski igrač, da igram u finalima i takmičim se protiv najboljih. Ceo život sam radio za taj cilj, a sada mi je to oduzeo lekar koga i ne poznajem“ – navodi se u saopštenju Troickog srpskog tenisera, a koje prenosi Tanjug.

Srpski teniser zahvalio se svima koji su mu pružili podršku, porodici, kolegama iz Dejvis kup reprezentacije i medijima.

„Što se tiče suda, mogu samo da kažem da su i oni ljudi, a verovatno nisu imali hrabrosti da se suprotstave ITF-u. Verujem da im nije pravo zbog ovakve odluke, ali oni će se sutra vratiti na svoj posao, uključujući i doktorku Gorodilovu, a ja neću imati tu šansu. Ne znam šta ću da radim sada. Nadam se da ću uspeti da se vratim“ – zaključio je Troicki koji se u svom saopštenju zahvalio svima koji su mu pružali podršku od saigrača iz Dejvis kup tima preko porodice i medija do svih koji su verovali da je nevin.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter