0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Obradović odredio tim za meč protiv Češke

Objavljeno: 05.11.13 u 15:33
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U ITF (Međunarodnu tenisku Federaciju) danas su stigli spiskovi sa imenima igrača na koje selektori Dejvis kup reprezenatcija Srbije i Češke računaju u predstojećem susretu finala Svetske grupe za 2013. godinu.

Za duel sa selekcijom Češke koji je na programu od 15. do 17. novembra 2013. godine u Beogradu (Kombank arena) selektor srpskog tima Bogdan Obradović odlučio se za seledeći tim: Novak Đoković (2. na ATP listi singlova), Janko Tipsarević (36.), Ilija Bozoljac (237.) i Nenad Zimonjić (13. mesto u dublu na ATP listi). Podsećamo da je isti tim je u polufinalu bio bolji od selekcije Kanade.

Spisak igrača na koje u susretu sa Srbijom računa selektor Češke Jaroslav Navratil: Tomas Berdych (6. mesto na ATP listi singlova), Lukas Rosol (43.), Radek Stepanek (45.), Jan Hajek (105.).

Sve do jedan sat pre početka žreba koji je zakazan za 14. novembar 2013. savezni kapiteni oba tima imaju pravo promene dva igrača na koja računaju u meču Srbija – Češka. Međutim, naš selektor definitivno neće moći da računa na Viktora Troickog kojem je smanjena 18-mesečna suspenzija koju je izrekao ITF na kaznu neigranja od godinu dana što znači da će se na teren vratiti tek u junu naredne godine.

hotsport.rs/teniskisavez.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter