0
Evrokupovi

Grupa D: Goleada na Itihadu, Mandžukić doneo pobedu Bajernu (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.13 u 23:18

negredo-siti-cska

Već nakon utakmica 4. kola poznati su učesnici osmine finala iz grupe D pošto su Mančester Siti i Bajern upisali pobede protiv moskovskog CSKA odnosno Viktorije iz Plzenja.

Siti je na svom Itihadu do vrha napunio mrežu CSKA koji se u Moskvu vraća sa pet primljenih pogodaka. Prva dva je postigao Serhio Aguero, prvi posle penala koji je skrivio Zoran Tošić, a naredna tri odlični Španac Alvaro Negredo. Svih 90 minuta za domaći tim vrlo dobro odigrao je Matija Nastasić, dok je Aleksandar Kolarov u 66. minutu zamenio Davida Silvu. Oba gola za goste postigao je Sejdu Dumbija. Kako su upisali obe pobede protiv „armejaca“ i imaju šest bodova više od njih „građani“ su već obezbedili prolazak u osminu finala.

Isto je večeras pošlo od ruke i Bajernu koji je upisao i četvrtu pobedu u grupnoj fazi takmičenja i to pogotkom Marija Mandžukića koji je samo nekoliko minuta pre postizanja gola ušao u igru umesto Tomasa Milera.

Grupa D

Mančester Siti – CSKA Moskva 5:2 (3:1)
(Aguero 3’pen, 21′, Negredo 30′, 51′, 90+2′ – Dumbija 45+1′, 71′)

Viktorija Plzenj – Bajern 0:1 (0:0)
(Mandžukić 65′)

Tabela: Bajern 12, Mančester Siti 9, CSKA 3, Viktorija 0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter