0
Evrokupovi

Grupa B: Remi u Torinu, Galata izgubila u Danskoj (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.13 u 22:54

juve-real

U grupi B je odigran derbi večeri 4. kola Lige šampiona i to u Torinu gde su domaći Juventus i gostujući Real podelili bodove odigravši 2:2 što je na kraju i najrealniji rezultat meča.

Italijani su poveli u prvom poluvremenu golom Vidala iz penala, ali nisu uspeli da je uduplaju iako su imali prilika, naprotiv usledila je brza kazna. Za samo osam minuta Kristijano Ronalndo i Bejl su uspeli da naprave preokret i to psole grešaka domaćih igrača, da bi tačku na meč stavio Ljorente lepim pogotkom.

Meč u Kopenhagenu rešen je već u 6. minutu kada je iskusni braten uspeo da savlada rezervnog golmana Galatasaraja Iskana koji je menjao Musleru koji je uz još nekoliko prvotimaca kluba iz Istanbula zbog povrede preskočio ovaj mč.

Real posle četiri kola ima 10 bodova, ali još uvek nije i teoretski obezbedio plasman u osminu finala, a preostala tri tima praktično imaju podjendake šanse za plasman u eliminacionu rundu takmičenja.

Grupa B

Kopenhagen – Galatasaraj 1:0 (1:0)
(Braten 6′)

Juventus – Real Madrid 2:2 (1:0)
(Vidal 41’pen, Ljorente 65′ – Ronaldo 52′, Bejl 60′)

Tabela: Real Madrid 10, Galatasaraj 4, Kopenhagen 4, Juventus 3

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter