0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bajkoviću nije drago što je igrač meseca

Objavljeno: 05.11.13 u 15:47
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Titulom najboljeg pojedinca Crvene zvezde za mesec avgust okitio se Miloš Ninković, dok je za naredni, septembar, glasovima navijača izabran golman Boban Bajković.

Nisu crveno-beli blistali u mesecu u kome jesen smenjuje leto, zbog čega je iskusni čuvar mreže sa najdužim stažom u ekipi na svakom meču morao da vadi „kestenje iz vatre“. U konkurenciji svih prvotimaca popularni Bajko dobio je više od četvrtine od ukupnog broja glasova svih koji su učestvovali u akciji „Puma igrač meseca“.

Zvezdina „jedinica“ se zahvalila navijačima na podršci, i izrazila nadu da je ovo poslednje priznanje ovog tipa koje je dobio.

„To što sam izabran za igrača meseca, znači da sam imao mnogo posla, a to nije dobro. Ubuduće neka ga dobijaju samo napadači zbog postignutih golova“ – poželeo je Bajković.

Njegove odbrane u mnogim situacijama tokom mečeva odigranih u septembru i dalje se prepričavaju. Dilema više ne postoji, Bajković je i ove sezone, definitivno, jedan od najboljih u timu najtrofejnijeg srpskog kluba. Igrački je sazreo, preležao dečije bolesti, a s obzirom da za golmane važi isto što i za vino, da su sve bolji kako su stariji, tek treba očekivati da rođeni Cetinjanin pokaže sve što ume.

„Nije isto braniti u Zvezdi ili u nekom drugom klubu. U svakoj sekundi moraš da budeš skoncentrisan. Na derbiju sam za 90 minuta uhvatio samo dve lopte. Nadam se da će tako biti i ubuduće, i da će moji saigrači igrati tako da uopšte nemam posla. Nedavno sam rekao da ću karijeru završiti u 36. godini, što znači da imam još osam godina da napredujem i budem još bolji“ – našalio se Bajković koji je od kompanije „Puma“ dobio vaučer za kupovinu u radnjama „N sporta“ u vrednosti od 20 hiljada dinara.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter