0
Domaći fudbal

Jokić na čelu Vojvodine (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.13 u 14:50

vojvodina

Dosadašnji predsednik FK Vojvodina Balša Butorović odlučio je na vanrednoj sednici Skupštine kluba da mesto predsednika Upravnog odbora prepusti Milenku Jokiću.

Butorović je priznao da nije u stanju da se potpuno posveti klubu zbog porodične firme.

„Ova funkcija zahteva potpunu posvećenost što trenutno nisam u situaciji da ostvarim. Zato za predsednika Upravnog odbora predlažem Milenka Jokića, prijatelja moje porodice i uspešnog privrednika“, rekao je Butorović.

Predlog da Jokić preuzme UO većina je prihvatila, dok su navijači bili uzdržani, kao i članovi bivšeg rukovodstva.

Tom prilikom odlučeno je da se funkcije predsednika UO i predsednika Skupštine razjedine, pa je Butorović ostao predsednik Skupštine novosadskog kluba.

Jokić je rekao da će Upravni odbor činiti 15 ljudi, a imena desetorice članova uprave je već objavio: Marko Milošević, Srđan Vučurević, Zoran Đorđević, Aleksandar Bogdanović, Filip Terzić, Nikola Ćirović, Milan Đurić, Milan Pekez, Dragoslav Vuković i Đerđ Balaton.

„Okupio sam ljude iz privrede i grada koji mogu da pomognu. Da nam se ne desi na klub nema šampone i elementarne uslove“, poručio je Jokić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter