0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Igrači Zvezde složni: Zaslužili smo da dobijemo fudbalski rat (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.13 u 23:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan u najvećem srpskom derbiju, a igrači nakon utakmice nisu krili oduševljenje. 

Crveno-beli su do velika tri boda došli autogolom Milana Obradovića na početku utakmice, što se kasnije ispostavilo kao konačan rezultat.

“Sigurno da nam ova pobeda znači puno na psihološkom planu. Taktički smo dobro odigrali, fudbal nije bio lep za oko ali to je derbi. Pokušali smo na sve načine da zaustavimo Partizan i u tome smo uspeli. Ovaj trijumf pre svega znači zbog atmosfere u svlačionici kao i zbog svih onih kojima je Zvezda u srcu“, izjavio je kapiten Milijaš.

Milošu Ninkoviću ovo je bio prvi derbi u karijeri.

“Do sada nikada nisam igrao derbi, ali iz mog ugla utakmica nije bila lepa za oko. Mislim da je pobednika presudila naša veća želja. Čestitao bih Partizanu na fer i korektnoj borbi. Ova pobeda nam mnogo znači, jer nam je ovo bila poslednja šansa za priključak. Pre utakmice su mi rekli da izbegavam vazdušne duele, ali kada je lopta išla jednostavno sam odreagovao srcem i mislim da bi tako svaki igrač uradio. Eto Bog me je nagradio i postigli sm gol. Znao sam da neću uspeti da odigram ceo meč, samo je bilo pitanje koliko ću izdržati“, rekao je Ninković.

Jedan od najboljih aktera meča bio je mladi Gogić.

“Najlepši dan u mojoj dosadašnjoj karijeri, za ovo se trenira fudbal. Igra nije bila baš dopadljiva, ali je bio pravi fudbalski rat. Bitno je da smo upisali tri boda i prišli Partizanu na bod zaostatka, što je jako bitno pred nastavak prvenstva.

Oduševljenje nije krio ni Krneta.

“Jako bitna pobeda za nas, vratili smo se u borbu za titulu. Približili smo se na bod, jer su nam se neki rezultati poklopili. Mnogo nam znači za samopouzdanje, jer ipak je ovo derbi. Meni je posebno drago što nismo primili gol. Utakmica je bila tvrda, na granici faula kao što se i očekuje od derbija.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter