0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Najbolje izdanje Zvezde ove sezone

Objavljeno: 01.11.13 u 23:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Panatinaikosa nakon produžetka da je ovo bilo najbolje izdanje Zvezde ove sezone.

„Ovo je najbolje izdanje Zvezde ove sezone. Očekivali smo da će Panatinaikos tako ući u meč. Greškama i neiskusnim potezima doveli smo meč do borbe za produžetak, ali je presudilo iskustvo Panatinaikosa“, izjavio je Radonjić.

Činilo se daće crveno-beli uspeti da ostvare trijumf, ali su Grci serijom na početku drugog poluvremena, a potom i u poslednjoj četvrtini, preokrenuli rezultat.

„Nismo kvalitetno odgovorili, oni su preuzeli kontrolu, mi smo odgovorili i došli u situaciju da jurimo rivala. Ostaje žal što nismo slavili u fantastičnom ambijentu, nastavićemo sa radom i u pravcu koji će na kraju doneti dobre stvari“, istakao je Radonjić.

Posle fantastičnog prvog poluvremena, pad u igri crveno-belih je bio očekivan.

„Mislim da je taj pad doneo nešto što smo očekivali, kvalitet Panatinaikosa. Mi smo posle poveli, ali to nije bilo presudno. Na 14 razlike napravili smo neiskusne greške, dozvolili protivniku da dođe do pozicije koju je iskoristio. To je kvalitet Panatinaikosa. Ako se uzme u obzir da je Zvezda posle 15 god u Evroligi, da je naša želja da sve bude fantastično, možda to nije realno. U poređenju sa Lokomotivom bilo mnogo bolje, nadamo se da ćemo na krilima ovoga odigrati bolje u daljem toku. Bilo je grešaka, nije bilo idealnih situacija, ali u ovom trenutku možemo da budemo zadovoljni otporom i da ćemo sve ovo iskoristiti za dalje utakmice u Evroligi“, konstatovao je Radonjić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter