0
Košarka

Nedović i Kuzmić i dalje bez poena, Pol razoružao Ratnike (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.13 u 08:49

pol-grifin-dzordan copy

Prethodne noći odigrane su samo dve utakmice NBA šampionata, Čikago je u uzbudljivoj završnici pred svojim navijačimasavladao Njujork, dok su Klipersi u prepoznatljivoj „ran end gan“ košarci bili bolji od Golden Stejta.

Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić su odigrali po minut na meču u Los Anđelesu, ali nisu uspeli da se upišu ni u jednu od statističkih kategorija. Kliperse je do pobede vodio neverovatni Kris Pol sa 42 poena i čak 15 asistencija, a vrlo dobar je bio i Blejk Grifin sa 23 poena i 10 skokova. Na drugoj strani je najbolji bio Stefan Kari sa 38 poena i devet uhvaćenih lopti, a solidnu partiju pružio je i Dejvid Li koji je dodao 22 poena.

Poslednja dva od ukupno 18 postignutih poena Derik Rouz je dao na pet sekundi pre kraja meča protiv Niksa, a ispostavilo se da je to ujedno bio i odlučujući koš. Kod gostiju bolji od ostalih bio je Karmelo Entoni sa 22 poena, ali uz očajan šut iz igre (8/24.)

Rezultati:
Čikago – Njujork 82:81
Los Anđeles Klipers – Golden Stejt Voriors 126:115

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter