0
Fudbal

Robenu prija interesovanje PSŽ-a, ali ne želi da ide iz Bajerna

Objavljeno: 30.10.13 u 16:37

Arjen Roben

Pari Sen Žermen je planirao da u zimskom prelaznom roku iskoristi navodni sukob na relaciji Arjen Roben – Pep Gvardiola odnosno „sveci“ su želeli da u svojim redovima video iskusnog holandskog fudbalera, međutim strelac odlučujućeg gola u finalu prošlosezonskog izdanja Lige šampiona nema nameru da menja klub.

„Uvek godi kad se tako veliki klub interesuje za vas, ali svima je poznato da se ja u Minhenu osećam odlično i da nemam nameru da se selim“ – jasan je bio Roben u izjavi za Bild.

Holanđaninu ugovor sa Bajernom ističe na leto 2015. godine i prema procenama specijalizovanih sajtova zainteresovani klub bi trebalo da plati Bajernu 22 miliona evra ukoliko želi da ga otkupi, naravno ukoliko dve strane u međuvremenu ne produže saradnju.

Pored Robena PSŽ je pre nekoliko dana otkrio da želi u zimsokm prelaznom roku da angažuje i Julijana Drakslera iz Šalkea i Marka Rojsa iz dortmundske Borusije, ali će morati duboko da zavuku ruku u džep ukoliko imaju ozbiljne namere.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter