0
Fudbal

‘Sveci’ bi da kupuju u Nemačkoj

Objavljeno: 28.10.13 u 16:11

roben-draksler-rojs

Pari Sen Žermen želi da se što pre ozbiljno uključi u trku ne za evropski tron i u tu svrhu namerava da dodatno pojača ionako veoma dobar tim.

Prema saznanjima lista „Ekip“ klub iz Pariza tokom zimskog prelaznog roka planira da potroši pozamašnu sumu novca na nova pojačanja te je u tu svrhu trener Loran Blan sastavio kratak spisak zvučnih imena.

Na tom spisku navodno se nalaze [stextbox id=“hotsport_text_box“ float=“true“ align=“left“]Arjan Roben, za kojeg se sve češće tvrdi da je u sukobu sa trenerom Bajerna Đozepom Gvardiolom, kao i dva reprezentativca Nemačke – Marko Rojs iz dortmundske Borusije i Julijan Draksler, fudbaler Šalkea.

Za eventualnu kupovinu ove trojice igrača „svecima“ će biti potrebno ne manje od 100 miliona evra, ali s obzirom da su prethodnog leta za Edinsona Kavanija dali više od 60 miliona to ne bi trebalo da predstavlja problem.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter