in , ,

Kleiza očekuje da mu Obradović pomogne da osvoji prvi trofej

linas-kleiza

Mnogi su se pitali kako će zajedno u istom timu funkcionisati Željko Obradović i Linas Kleiza. Naime, srpski stručnjak je poznat kao čovek koji voli čvrstu disciplinu, dok je litvanskom košarkašu upravo to jedan od glavnih nedostataka.

Kleiza je u izjavi za sajt Evrolige objasnio motiv zbog kojeg je došao u Fenerbahče, a jedan od glavnih razloga  je i činjenica da je klub iz Istanbula preuzeo Obradović koji je pravi specijalista za osvajanje trofeja u ovom takmičenju.

„Do sada nisam osvojio ništa u karijeri, a trener Obradović definitivno može da mi pomogne da se to promeni. Znao sam da je Željko veoma strog, ali i pravedan. Ukoliko igrač poštuje njega i on uzvraća istom merom, tako da neće biti problema“ – rekao je Kleiza.

Kada priča o nedostatku trofeja Litvanac misli na velika takmičenja pošto je sa svojom državnom selekcijom osvojio tri medalje, ali nijednu zlatnu, dok je sa Olimpijakosom došao do finala Evroliga 2010. godine. U NBA ligi je igrao za klubove koji nisu konkuretni za šampionski prsten – Denver i Toronto.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Klop i Buvač produžili ugovore sa Borusijom

Zimonjić i Beneto upisali prvu pobedu u Parizu