0
Evroliga

Kleiza očekuje da mu Obradović pomogne da osvoji prvi trofej

Objavljeno: 30.10.13 u 14:16

linas-kleiza

Mnogi su se pitali kako će zajedno u istom timu funkcionisati Željko Obradović i Linas Kleiza. Naime, srpski stručnjak je poznat kao čovek koji voli čvrstu disciplinu, dok je litvanskom košarkašu upravo to jedan od glavnih nedostataka.

Kleiza je u izjavi za sajt Evrolige objasnio motiv zbog kojeg je došao u Fenerbahče, a jedan od glavnih razloga  je i činjenica da je klub iz Istanbula preuzeo Obradović koji je pravi specijalista za osvajanje trofeja u ovom takmičenju.

„Do sada nisam osvojio ništa u karijeri, a trener Obradović definitivno može da mi pomogne da se to promeni. Znao sam da je Željko veoma strog, ali i pravedan. Ukoliko igrač poštuje njega i on uzvraća istom merom, tako da neće biti problema“ – rekao je Kleiza.

Kada priča o nedostatku trofeja Litvanac misli na velika takmičenja pošto je sa svojom državnom selekcijom osvojio tri medalje, ali nijednu zlatnu, dok je sa Olimpijakosom došao do finala Evroliga 2010. godine. U NBA ligi je igrao za klubove koji nisu konkuretni za šampionski prsten – Denver i Toronto.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter