0
ATP

Đokoviću loptice pravile problem

Objavljeno: 30.10.13 u 09:11

djokovic-pariz

Novak Đoković je posle meča protiv mladog Francuza Pjer-Igoa Erbera otkrio zbog čega mu je trebalo toliko vremena da pronađe pravi ritam i nekako slomi otpor borbenog domaćeg tenisera.

„Na turniru u Parizu se koriste drugačije loptice, koje su izuzetno brze. Gledaoci to ne mogu da primete, ali razlika je velika. Podloga je srednje brza i time sam zadovoljan, ali loptice lete na sve strane“ – rekao je Đoković.

Srpskom teniseru je jasno da godinu teško može da završi na prvom mestu na ATP listi te zbog toga i ne želi previše da razmišlja o tome.

„Moram da budem realan pošto su šanse da godinu završim na prvom mestu veoma male. Nadal je igrao bolje ove godine i zasluženo je prvi. Meni preostaje da nastavim da pobeđujem, da zadržim dobar ritam i samopouzdanje. Nadam se da ću u Parizu biti bolji nego prošle godine“ – kazao je Novak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter