0
Ostali sportovi

FOTO: VK RADNIČKI

Jovović: I u Atini na pobedu

Objavljeno: 27.10.13 u 12:19

jovovic

Ubedljivim trijumfom od čak šest golova razlike nad grčkim Vuljagmenijem u prvom meču poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona kragujevački Radnički je praktično otklonio svaku dilemu oko plasmana u elitno takmičenje. Trener Dejan Jovović je posle meča poručio da će od svojih izabranika zahtevati da i u revanšu u Atini jurišaju na još jednu pobedu.

„I pre utakmice sam govorio da nam ne odgovara stil Vuljagmenija. To se pokazalo tokom cele utakmice. Jednostavno, nismo navikli na taj ritam sa umrtvljavanjem, ali sam siguran da ćemo, kako sezona bude odmicala i kako budemo postajali uigraniji, imati rešenja i za to. Najbitnije je da smo ispoštovali sve zadatke u odbrani, „zatvorili“ smo ih na pet golova i pobedili sa šest razlike. Ostaje nam da i utakmicu u Atini odigramo na visokom nivou i upišemo još jednu pobedu“ – izjavio je Jovović.

hotsport.rs/vkradnicki.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter