0
Evropske lige

‘Bambi’ razbio Krasnodar (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.13 u 15:18

tosic-cska-krasnodar

Uprkos loših partija moskovskog CSKA u poslednjih mesec dana Zoran Tošić je iskako iz sivila čak i u porazima „armejaca“, a kada je ceo tim zaigrao nešto bolje i „bambi“ se razgoropadio.

Naime, u meču 14. kola protiv Krasnodara CSKA je na stadionu Torpeda u Moskvi do vrha napunio mrežu gostiju savladavši ih sa 5:1, a čak tri pogotka za domaći tim je postigao upravo Tošić.

Srbin je načeo mrežu gostiju već u 14. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Sejdu Dumbija povećao na 2:0. Već do poluvremena nekadašnji fudbaler Partizana postigao je još dva pogotka i to u 27. i 39. minutu što znači da je za ukupno 25 minuta tri puta savladao golmana Filtsova. Do kraja meča još po jednom su loptu iz mreže vadila oba golmana.

Pored Tošića od srpskih internacionalaca odigrali su Dušan Anđelković i Nemanja Tubić, a kako su njih dvojica zaduženi za levu stranu odbrane Krasnodara jasno vam je kako su obavili svoj zadatak pošto upravo po tom delu terena napada Zoran Tošić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter