0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Uprava i igrači rešili probleme, napadamo titulu (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.13 u 15:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde sutra imaju jedan od najtežih ispita u ovogodišnjem šampionatu jer u 10. kolu Jelen Superlige gostuju u Nišu ekipi Radničkog.

Na Čairu prema poslednjim vestima vlada prava pomama za kartama, a pre nekoliko dana Dragan Mrđa napadač Zvezde da ekipu zanima samo ceo plen.

Istog mišeljenja je i Miloš Ninković, a prema njegovim rečima Zvezda je uvek favorit. Vetar u leđa izabranicima Slaviše Stojanovića mogla bi da bude i činjenica da su igrači i Uprava čini se rešili svoje rezmerice.

„Nas nekoliko najiskusnijih igrača je razgovaralo sa celom upravom. Najiskrenije smo im rekli šta imamo, kao i oni nama i probleme smo ostavili iza sebe. Zajedno idemo ka jednom cilju, odnosno tituli“ kazao je Ninković.

On je dodao da su crveno – beli uvek favoriti pa će tago biti i na Čairu.

Mi smo favoriti protiv bilo koga da igramo, da li je to Partizan, Radnički ili Čukarički. Ako uđemo maksimalno pobedićemo, a ako ne – imaćemo problema“, rekao je Ninković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter