0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Ne treba potcenjivati Nanter

Objavljeno: 25.10.13 u 21:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je nakon ubedljive pobede nad Nanterom da rezultat ne oslikava pravu snagu francuskog šampiona.

„Ima dana i rezultata koji ne pokazuju objektivan odnos snaga. Ne na terenu, nego kako situacija stoji na papiru. Ne bih voleo da neko zbog ovog rezultata potceni Nanter, ekipu koja je pre sedam dana igrala na jednu loptu sa CSKA. Nanter je prvak Francuske, a Francuska je prvak Evrope. Zahvalan sam igračima na borbenosti, dobroj odbrani, velikoj želji i radosti nakon pobede“, rekao je Vujošević.

Paskal Donadije, strateg Nantera, imao je samo reči hvale za crno-bele.

„Ovo je naše prvo iskustvo u Evropi u gostima, nadam se da smo dobro naučili. Partizan nam je dao dobru lekciju na obe strane terena. Ovo je neverovatno iskustvo za nas, da igramo pred ovakvim navijačima. Partizan je jedna od ekipa koja igra najbolju i najlepšu košarku u Evropi zahvaljujući radu njihovog trenera. Nama ostaje da nastavimo ovim putem u Evropi i da dobro učimo“, izjavio je trener Nantera nakon poraza.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter