0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Džajić: Nesloge u Zvezdi ne sme da bude (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.13 u 18:54
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sednica Skupštine FK Crvena zvezda protekla je u mirnom tonu. Iako su prethodnih dana najavljivali povlačenja sa svojih funkcija zbog nesloge, izgleda da će celo rukovodstvo crveno-belih ostati na okupu.

Sednici je prisustvovalo 77 članova, dovoljno za kvorum, a otkriveno je da je dug kluba 44,7 miliona evra.

Sportski direktor Zoran Stojadinović u svom obraćanju izvestio je prisutne o letnjem prelaznom roku ističući da je problem na štoperskoj poziciji i dalje prisutan.

„Nismo odradili loš posao, platili smo sva pojačanja ukupno 1,2 miliona evra, što možemo pokriti prodajom jednog ili dvojice igrača, za Daudu smo već odbili veću sumu od toga. Preko zime ćemo dovesti jedno ili dva pojačanja na kritičnom štoperskom mestu”, rekao je Zoran Stojadinović.

“Mislim i verujem da treba da budemo prvi. Sudite nam na kraju sezone, a otići ću ako to ne ispunimo”, zaključio je sportski direktor crveno-belih.

Predsednik Zvezde Dragan Džajić u svom izlaganju poručio je prisutnima da nesloge u Zvezdi više ne sme da bude.

“Nikad nećemo dozvoliti nikom da se naslađuje nad Zvezdinom neslogom, to nikad ne sme da postoji u Zvezdi, pogotovo ne trajno”, rekao je Džajić

Prvi čovek crveno-belih rekao je da će se lično više angažovati na oporavku Omladinske škole.

“Omladinska škola je naše trajno opredeljenje, na tome treba da se bazira Zvezdina budućnost i lično ću se na tome angažovati. Evropsku perspektivu imamo samo ako u Zvezdi rade ljudi koji se prema njoj odnose kao prema svetinji”, poručio je Džajić.

Zvezda je tokom prethodne godine zaradila 15 miliona evra, uz to je dobila i otpis nekih manjih svota duga, a za godinu dana bilans je ušteda od preko 4 miliona.

“Trenutni dug kluba je 44.7 miliona evra, što predstavlja skoro deset posto umanjenja u odnosu na stanje iz novembra. U jednom trenutku smo, posle drastičnih mera štednje, spustili minus na 33 miliona, ali je klub morao da nastavi život. Plaćali smo obaveze, a najveći problem su nam kamate, na koje smo ove godine dali preko milion i po evra”, u svom izlaganju izneo je potpredsednik kluba Nebojša Čović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter