0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Muta Nikolić: Pobedili smo nezgodnu ekipu

Objavljeno: 24.10.13 u 09:17
fotot:starsport
fotot:starsport

Trener kragujevačkog Radičkog Miroslav Muta Nikolić nakon trijumfa u meču 2. kola Evrokupa protiv finske ekipe Bizons istakao je da se ne radi o finskom vać američkom timu i da je zbog toga pobeda od daleko većeg značaja nego što se na prvi pogled čini.

„Pohvaljujem atmosferu, svaka čast publici. Pozivam ih na utakmicu protiv Olimpije, biće to jako nezgodan meč za nas u ABA ligi. U ovoj utakmici večeras nismo igrali protiv Finaca, već protiv Amerikanaca koji su došli iz te zemlje. Profesionalna su i nezgodna ekipe, mislim da će sigurno da se kvalifikuju za drugi krug. Mi smo dali sve od sebe. Oni se bez lopte najbolje kreću u Evropi.

U pripremi utakmice insistirao sam da se branimo od takve igre. Uvek su sami, stalno se dodaju, lopta „leti“. Malo su slabiji u odbrani, to smo znali, ali ja bih voleo da mi igramo takvu košarku. Mi smo bili statičniji, a i imamo deset novih igrača koji bi tek trebalo da se slože kao ekipa. Starteri su večeras izneli utakmicu. Ako bismo prošli u drugi krug Evrokupa bio bi to rezultatski vrh vrhova“ – kazao je posle meča Nikolić.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter