0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Den Tana u Napretku

Objavljeno: 23.10.13 u 17:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vanredna skupština Napretka imenovala je Dobrivoja Tanasijevića, Životu Vasića, Uglješu Jokića i Miloša Nenezića za nove članove Upravnog odbora.

Imenovanju je prethodilo razrešenje dva člana UO, Gordana Stefanovića i Jordana Džakovića.

– Mi se trudimo da dovedemo ljude koji će moći da doprinesu klubu i taj doprinos ne mora uvek da bude finansijski. Nenezića svi znaju kao uspešnog privrednika iz Kruševca, nadamo se da će doprineti boljem funkcionisanju, o Dobrivoju Tanasijeviću, Dan Tani, ne treba mnogo govoriti, on je celog života u fudbalu, a Jokić je naš veliki prijatelj koji se opredelio da preuzme marktinški deo – rekao je predsednik kluba Goran Karić.

On je dodao da Napredak kao ozbiljan klub mora da se pripremi „za sve ozbiljne stvari”, a upitan da li se zbog toga vratio i novi–stari trener Nenad Milovanović, Karić je odgovorio da „njegov duh nikada nije ni odlazio iz Napretka”:

– Veći stručnjaci od mene kažu da liga nikada nije bila bolja, da svako svakoga može da pobedi, da niko nije siguran za svoje bodove, tako da je to dobra stvar. Na kraju će se videti ko će gde biti pozicioniran.

Komentarišući koliko je Napredak daleko od Evrope, Karić je istakao da će klub svim silama nastojati da se približi međunarodnoj sceni:

– Mi ćemo se truditi da damo sve od sebe i da budemo što bolje pozicionirani na tabeli. Ako uspemo da se izborimo za neko mesto kroz Kup ili ligu, tim bolje.

Posle devet odigranih kola Napredak zauzima sedmo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 12 bodova i zaostaje osam bodova za vodećim Partizanom.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter