0
Domaći fudbal

Rašović zadovoljan, Živković povređen

Objavljeno: 22.10.13 u 09:32

rasovic

Trener Partizana Vuk Rašović dan nakon trijumfa njegovog tima u Jagodini nije krio zadovoljstva zbog tri postignuta gola, ali i dobre igre kroz koju su njegovi izabranici lako dolazili do prilika za gol.

„Pružili smo najbolju partiju u gostima. Na početku nije bilo sjajno, ali smo kasnije postigli tri gola i napravili još četiri šanse i to me raduje. Drago mi je što „moja deca“ iz Teleoptika igraju dobro, a i Kojić je ispunio obećanje da će postići gol. Što se tiče Jojića on se polako nameće kao lider tima što je prepoznao i selektor Mihajlović“ – kazao je Rašović.

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u poslednje vreme Andrija Živković doživeo je lakšu povredu na nedljenom meču u Jagodini zbog čega će pauzirati u narednih nekoliko dana, ali navijači crno-belih nemaju razloga za brigu pošto će novopečeni reprezentativac biti spreman već za subotnji duel sa Napretkom.

„Živković je u Jagodini povredio primicač i najverovatnije će odmoriti naredna dva dana“ – objasnio je trener razlog Živkovićevog izostanka sa treninga.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter