0
TimeOut

Šta za čitanje preporučuje Bajko, a šta Stojke

Objavljeno: 21.10.13 u 22:17

Stojković i Bajković

Čuvari mreža Crvene zvezde, odnosno Partizana Boban Bajković i Vladimir Stojković preporučili su posetiocima beogradskog Sajma knjiga obavezna štiva za kućnu biblioteku. 

Golmani naša dva najveća kluba pokazali su sklonost ka različitim žanrovima. Bajković preporučio je zanimljive tri knjige.

“Od Šeksipra preporučujem “Hamleta“, onda “Kolibu“ od Vilijama Pola Janga, a treća knjiga je “Godina prođe, dan nikad“ Žarka Lauševića“, istakao je Bajković.

Prva navedena je tragedija najvećeg engleskog dramaturga, potom sledi triler Vilijama Pola Janga koji je osvojio je ceo svet. Treća Bajkovićeva knjiga jeste potresna autobiografija srpskog glumca Žarka Lauševića, objavljena 2011. godine.

Njegov kolega i suparnik sa druge strane Topčiderskog brda, ima drugačiji ukus.

“Preporučujem “Psihologiju stvaralštva“, “Moć podsvesti“ i “Razgovori s Bogom“, rekao je Stojković.

Prvi naslov obimno je štivo Radivoja Kvaščeva, obavezno za mnoge koji se bave psihologijom. Drugu knjigu napisao je doktor Džozef Marfi, koji je postavio osnovne tehnike za poboljšanje života snagom podsvesti. Poslednji naslov je poznata triologija Nila Donalda Volša, a svaka od ovih knjiga, koje su redefinisale poimanje Boga, nalaze se na listi najprodavanijih knjiga “Njujork Tajmsa“ više od dve godine.

hotsport.rs/Telegraf

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter