0
Fudbal

Islanđani zadovoljni što su dobili Hrvate!

Objavljeno: 21.10.13 u 18:18

Lagerbak

Selektor fudbalske reprezentacije Islanda Lars Lagerbek veruje da njegov tim ima šanse da pobedi Hrvatsku i plasira se na Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine.  

Žrebom u Cirihu odlučeno je da se u baražu za Mondijal sastanu Hrvatska i Island, a selektor Lagerbek tvrdi da njegov tim može da iznenadi.

“Dobro je što nismo izvukli Portugal. Hrvatska je jaka ekipa, ali mislim da nema mnogo razlike između njih i Grčke i Ukrajine. Zadovoljni smo žrebom, jer u dve utakmice može svašta da se desi protiv bilo kog protivnika. Sa karakterom i mogućnostima islandskih fudbalera sve je moguće. Mali smo tim na papiru, ali i u kvalifikacijama smo bili pa smo izborili plasman u baraž“,rekao je Lagerbek islandskim medijima.

Island i Hrvatska sastaće se 15. i 19. novembra, a u ostalim mečevima sastaju se Grčka – Rumunija, Portugal – Švedska i Ukrajina – Francuska.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter