0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

Zvezda se izvinjava kapitenu, Milijaš odavno u „klubu 50“

Objavljeno: 20.10.13 u 23:45

ZVEZDA-NOVI PAZAR_03

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se na svom zvaničnom sajtu povodom greške koja se desila tokom utakmice protiv Novog Pazara kada je pogodak Nenada Milijaša proglašen kao 50. po redu za njega u crveno-belom dresu, iako je kapiten odavno premašio tu cifru. Zbog svega toga usleilo je izvinjenje Milijašu koje vam prenosimo u celosti.

FK Crvena zvezda i administracija našeg zvaničnog sajta se najdublje i najiskrenije izvinjava pre svega Nenadu Milijašu, a onda i svim svojim navijačima zbog greške koja je napravljena tokom utakmice sa Novim Pazarom.

Naime, kompjuterski program koji koristimo za brojanje nastupa i golova svih prvotimaca je tehničkom greškom oduzeo golove našeg kapitena u evropskim takmičenjima i tri gola u Kup takmičenjima, i prikazao Milijašev gol Novom Pazaru kao 50. u crveno-belom dresu.

Ljudska greška je što smo tu informaciju odmah podelili sa javnošću. Zbog toga se još jednom izvinjavamo. Na svu sreću, greška je dovela do umanjenja broja Milijaševih golova, tako da niko nema razloga da pomisli da smo želeli da bilo šta preuveličamo, kao što bi možda bio slučaj da je u pitanju bilo povećanje broja golova.

Dakle, istina je da je Milijaš još u martu postigao 50. gol u crveno-belom dresu, a protiv Novog Pazara je bio 56. po redu. Ovakve greške se više neće ponavljati.

Za kraj, definitivna i istinita brojka glasi: Nenad Milijaš je u crveno belom dresu postigao 48 golova u prvenstvenim mečevima, 5 u Kup takmičenjima i 3 na evropskim utakmicama.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter