0
Domaći fudbal

Milijaš: Ponosan sam što sam u klubu 50! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.13 u 22:33
ZVEZDA-NOVI PAZAR_04
FOTO: STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da je srećan nakon što je u pobedi nad Novim Pazarom upisao svoj 50. gol u crveno-belom dresu. 

Milijaš je načeo meržu Nemanje Supića efektnim golom iz slobodnog udarca najavio ubedljiv trijumf svog tima.

„Osećam se srećno i ponosno, jer ne postiže mnogo igrača 50 golova u Zvezdi. Nisam znao do poluvremena da sam ušao u ‘klub 50’, i nemam šta puno da dodam. Najbitnije je da Crvena zvezda pobeđuje, trudiću se da i ubudućem budem strelac, ali ističem da je rezultat ekipe važniji od pojedinačnog učinka“ rekao Nenad Milijaš, koji razmišlja samo o sledećoj utakmici.

“U sledećem kolu očekuje nas teško gostovanje u Nišu, jer je poznato da na terenima protivnika do sada nismo igrali kako očekujemo. Nadam se da će se to promeniti i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri boda“, istakao je Milijaš.

Na večnoj listi Zvezdinih strelaca ispred Milijaša nalaze se četvorica igrača – Darko Pančev (97), Mihajlo Pjanović (81) i Nikola Žigić (59). Pogledajte golove sa večerašnje utakmice:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter