0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Zadar nije hteo sam da se pobedi (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.13 u 23:30
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon laganog trijumfa protiv Zadra u meču 4. kola Jadranske lige trener crno-belih Duško Vujošević istakao je da su gosti bolji tim nego što to konačan rezultat večerašnjeg meča govori i da mu je zbog toga drago što su njegovi izabranici ozbilno shvatili ovaj duel.

„Zadar je mnogo bolja ekipa nego što se to misli i ona neće sama da se pobedi, što je moglo da se vidi u prvoj četvrtini. Mi smo u seriji od dve važne utakmice. U petak nam je na rasporedu jedan od ključnih mečeva, a ovaj danas smo odigrali maksimalno ozbiljno, sa velikim zalaganjem i koncentracijom, što je za svaku pohvalu. Bilo je na našem nivou“ – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Sledi duel protiv prvaka Francuske – Nantera.

„Ova utakmica je bila dobar uvod za onu u petak, koja mora da se dobije i ja se nadam da će pritisak i stegnutost da se pretvori u borbu i želju da trijumfujemo“ – kazao je Vujošević.

Iskusni stručnjak kaže da nije očekivao da Pionir bude u tolikom broju popunjen na utakmici protiv Zadra (5.500 gledalaca).

„Ja sam iznenađen ovolikom posetom, nedelja u 21 je nezgodan termin, a još je i bila utakmica na televiziji. Naša publika je ponovo pokazala da nije turistička da ne dolazi da bude viđena, već da vidi one koje voli. Ja im se zahvaljujem na tome“ – naveo je trener Partizana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter